Home –  business – Voice over studio van VoiceCowboys levert binnen 1 dag

Voice over studio van VoiceCowboys levert binnen 1 dag

De zeer bekende voice over studio VoiceCowboys heeft een nieuwe primeur. Deze week zijn haar levertijden opnieuw verbeterd en geoptimaliseerd. Via de website van VoiceCowboys kan men simpel in 3 klikken een Vlaamse, Engelse of Nederlandse voice-over boeken, een dienst waar erg veel bedrijven gebruik van maken.

Volgens het bedrijf is een voice-over bestellen stukken eenvoudiger via haar website geworden. Zo hoeft men niet meer eerst met casting medewerker te overleggen maar kan direct een voice over worden uitgekozen door online alle beschikbare stemmen te beluisteren via het platform. De garantie om binnen 1 werkdag te leveren kan men garanderen: stemmen kunnen zichzelf eenvoudig on- en offline zetten. Dit voorkomt dat men aanwezig is op de site, terwijl men weg is.

Voice over studio’s vroeger

In het verleden streden voice over studio’s vaak om de eer wie het langste stemmenbestand had. Maar die tijden zijn toch echt wel voorbij. Volgens VoiceCowboys is de focus verschoven van kwantiteit naar kwaliteit. De meeste succesvolle bedrijven letten hier dan ook op, zo leert de ervaring.

Ook aan de tarieven is uiteraard gedacht door het snelle bedrijf. Zo bestaat het merendeel van de opdrachten uit bedrijfsfilms inspreken. Het kan natuurlijk voorkomen dat andere agencies een buy-out rekenen, waarbij ook de voice over rechten voor een bepaalde tijd moeten worden vastgelegd voor een extra voice over bedrag. Het online stemmenbedrijf rekent echter geen buy-out voor bedrijfsfilms, wat natuurlijk heel prettig is.

Voice over buy-out

Mocht er wel een voice over buy-out nodig zijn voor een radiocommercial inspreken bijvoorbeeld, dan kan deze wel tegen gepaste tarieven worden bijgekocht. Uiteraard is dit geheel transparant via haar website, waardoor ook vage onderhandelingen in achterkamertjes met tussenpartijen tot het verleden van de Nederlandse voice-over behoren. Kortom, de eerdergenoemde website is een echte aanrader.